Από τον παππού Σάκη το 1960, έως την εγγονή Ιουλία σήμερα, το κτήμα Δρούβα, στις πλαγιές των λόφων που περιβάλλουν προς βορρά τον Πύργο της Ηλείας, με τα εμβληματικά φοινικοειδή, τις ελιές, τα διάφορα καρποφόρα, τα αμπέλια με το λινό και τα βαρέλια από πεύκο, εξελίχθηκε σ΄ ένα σύγχρονο αμπελώνα και οινοποιείο που τα διαχειρίζεται ο γιός Σπύρος, ενώ τον σχεδιασμό, την τυποποίηση και την διακίνηση του κρασιού, ανέλαβε η  εγγονή οινολόγος.

«Ύστερα και από παρακίνηση της οικογένειάς μου ξεκίνησα να παρακολουθώ μαθήματα στη σχολή Οινολογίας στο ΤΕΙ Αθηνών και κάπου εκεί ενθουσιάστηκα και ανακάλυψα ότι είναι αυτό που πραγματικά θέλω να κάνω στη ζωή μου, καθώς η οινοποιεία είναι μια τέχνη μαγική» (Ι. Δρούβα, εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ, 29/3/2015)